REKTÖRÜN MESAJI

Sevgili öğrenciler,

Karabük Üniversitesi; kurulduğu günden itibaren bilim ve teknolojiyi merkezine alan, geleceğin mesleklerine uygun kaliteli eğitimi amaçlayan ve uygulayan, Türkiye’nin gelişme ve kalkınmasına değer katan, öğrenci dostu bir üniversitedir. Bilgiyi üreten bir üniversite olmayı hedefleyen Karabük Üniversitesi, yürüttüğü Ar-Ge faaliyetleri ve geliştirdiği projelerle ulusal ve uluslararası alanlarda önemli başarılar elde etmiştir.
“Bilim merkezli öğrenci dostu üniversite” sloganı ile yola çıkan Karabük Üniversitesi; yenilikçi eğitim anlayışı, nitelikli öğretim hedeflerine uygun eğitim-öğretim modelleri ve teknolojik altyapısı ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, meslek hayatına en iyi şekilde hazırlamaktadır. “Çok yönlü insan” anlayışını kendine ilke edinen Karabük Üniversitesi, gerçekleştirdiği kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle de gençlerimizin sosyal açıdan kendilerini geliştirmelerine imkân tanımaktadır.
“Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde, bizleri güçlü Türkiye hedefine ulaştıracak olan değerli öğrencilerimiz; sizleri yenilikçi, bilimi önceleyen, toplumsal sorunlara duyarlı, doğa dostu, kendini geliştirmeyi amaç edinmiş, ülkemize faydalı, milli ve manevi değerlere bağlı insanlar olarak yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız.
Karabük Üniversiteli genç, dinamik, üretken ve çalışkan sevgili öğrencilerimiz; hayallerinize ulaşma yolunda tüm imkanlarımızla daima yanınızdayız. Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda size afiyet, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Prof. Dr. Fatih KIRIŞIK
Rektör