2019 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ EK BAŞVURU KESİN SONUÇ LİSTESİ

2019 Akademik Teşvik Ödeneği Ek Başvuru Nihai Puan Tablosu İçin Tıklayınız..!

2019 Akademik Teşvik Ödeneği İlk Defa Başvuranlar İçin Nihai Puan Tablosu İçin Tıklayınız..!

Not-1: 2019 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Ek Başvuru Kesin Sonuç Listelerinde belirtilen kadro ünvanları başvuruda bulunan öğretim elemanının, 2019 yılı Akademik Teşvik Kesin puanlarına ilişkin alınan Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme ve İtiraz Komisyonunun almış olduğu 20/02/2020 tarih ve 2020/2-20 sayılı karar tarihindeki kadro unvanları esas alınarak belirlenmiştir.

Not-2: Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinin Diğer Hükümler Başlıklı 10. maddesinin 3.Fıkrası uyarınca ilk kez başvuranlar için akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekmektedir. Puanı 30 puanın altında yer alanlar listede (* Ödeme Yapılmayacaktır) şeklinde gösterilmiştir.

Not-3: Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinin 6. Maddesinin 6. Fıkrası uyarınca itirazlara ilişkin Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonunun vermiş olduğu kararlar kesindir.

Not-4: Yayınlanan kesin puanlar neticesinde Üniversitemiz maaş birimlerince yapılacak ödemeler kesin puan tablosunda belirtilen unvanları esas alınarak 2020 Mali Yılı Şubat ayı rakamlarına göre gecikmeye mahal vermeyecek şekilde 19 Haziran 2023 tarihinden itibaren tek seferde (12 aylık) yapılacaktır.

16.06.2023