GeoAdvances 2017, 14-15 Ekim tarihlerinde Unesco Miras Şehri tarihi Safranbolu'da…

Uluslararası "4th International Workshop on Geoinformation Science: GeoAdvances 2017" Konferansı, Prof. Dr. İsmail Rakıp Kara?'ın başkanlığında Karabük Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği bölümü, Geoinformatik Araştırma Grubu tarafından 14-15 Ekim tarihlerinde Safranbolu Fethi Toker GSTF Konferans Salonlarında gerçekleştirilecektir.

Coğrafi Bilgi Sistemleri, GeoInformatik, Geomatik ve Bilgisayar Bilimleri ile ilgili çok geniş bir alanda 130’a yakın bildirinin sunulacağı GeoAdvances 2017, ulusal ve uluslararası alandaki pek çok araştırmacıyı bir araya getirecektir. Singapur Ulusal Üniversitesinden Prof Filip Biljecki, Malezya Teknoloji Üniversitesinden Prof Alias Abdul-Rahman, Filistin Al-Najah Üniversitesinden Prof Ihab Hijazi ve TKGM Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı'nın da davetli konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte ayrıca, Oracle Spatial, Sanal gerçeklik, 3B Modelleme ve Android ile Google Maps gibi konularda kısa eğitimler de verilecektir.

Açılış: 14 Ekim Cumartesi Saat: 09.30 Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonu

Konferans programı ve diğer ayrıntılar için; http://geoadvances.org/

Ayrıca konferansımızın tanıtım videosuna şu adresten ulaşabilmektedir:
www.youtube.com/watch?v=171_uhiNHak

11.10.2017