10. Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri Konferansı Karabük Üniversitesi Ev Sahipliğinde 20 Eylül’de başlıyor.

Nükleer Fizik alanında çalışan genç araştırmacılar ile alanında yetkin yerli ve yabancı davetli bilim insanlarının bilgi paylaşımlarını sağlamaları ve işbirliği kurmalarına zemin hazırlama amacı güden 10. Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri Konferansı (X. International Conference on Nuclear Structure Properties_NSP2017), Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Nükleer Yapı Fiziği ve Nükleer Bilim alanında çalışan  farklı üniversitelerden gelen araştırmacıların katılacağı bu konferans, yurt içinden ve yurt dışından davetli konuşmacıların katılımları ile güncel nükleer fizik konularının tartışılacağı ve 3 gün sürecek bilimsel bir etkinliktir. Konferansta; Nükleer Yapı ve Nükleer Modeller, Nükleer Saçılma ve Reaksiyonlar, Nükleer Analitik Teknikler ve Metotlar, Yüksek Enerji ve Parçacık Fiziği, Medikal ve Sağlık Fiziği, Radyasyon Ölçümleri ve Dozimetreleri ile ilgili sözlü ve poster sunumları yer alacaktır.

Konferans hakkında ayrıntılı bilgiye www.nsp2017.com internet adresinden erişilebilmektedir.

Prof. Dr. İhsan ULUER
Fen Fakültesi Dekan V.